Tarnijaid pole

    • Uus

    Solid.O Conditioning Shampoo, 15g

    0 1 2 3 4
    5/5 - 1 reviews

    View ratings
    0 1 2 3 4 0
    0 1 2 3 0 0
    0 1 2 0 1 0
    0 1 0 1 2 0
    0 0 1 2 3 0
    Add Review View Reviews
    ABG7944
    Ülimalt õrn tahke konditsioneeriv šampoon
    3,31 €
    Kogus

    Postikulud (United States)

    Post:

    7,00 €6 - 20 tööpäeva

    Fedex (preferred) or TNT:

    20,00 €4–10 tööpäeva

    TNT (preferred) or Fedex:

    40,00 €4–10 tööpäeva

    Kirjeldus

    Solid.O palsamšampoon

    Tahkel kujul ülimahe palsam šampoon, uuenduslik juuksehoolduslahendus. See toode, mis on loodud nii teie juuste tervist kui ka planeedi kaitset silmas pidades, esindab täiuslikku tasakaalu tõhususe ja keskkonnasõbralikkuse vahel. Ei raisata vett ega plastikut. Avastage nauding oma juuste eest loomulikul ja vastutustundlikul viisil hoolitseda. Solid.O Original Conditioning Shampoo ühendab endas parima looduse ja teaduse, et pakkuda teile jätkusuutlikku alternatiivi, mis ei tee järeleandmisi kvaliteedis.

    Kasutamine

    Loputage vee all ja töötage mõni hetk käte vahel. Solid.O Original loob pehme ja õrna emulsiooni. Kandke see juustele nagu tavalist šampooni. Seda on lihtne maha loputada.

    Peamised koostisosad

    E-vitamiini ja asendamatute rasvhapete rikka argaaniaõliga võitleb vabade radikaalidega, kaitseb peanahka ja taastab kahjustatud juustele läikiva ja pehme välimuse. See hinnaline õli on tuntud ka oma võime tõttu parandada elastsust ja vähendada särisemist, muutes juuksed siledaks ja hallatavaks.

    Orgaanilise kaera ekstraktiga, tänu sellistele komponentidele nagu valgud ja lipiidid, sobib see suurepäraselt ärritunud peanaha rahustamiseks ja rahustava toimega. See ekstrakt aitab säilitada juuksekarva veetasakaalu, suurendades selle vastupidavust ja andes õhukestele juustele volüümi.

    Panthenool, tuntud ka kui provitamiin B5, on oluline juuksehooldusaine, mis tungib sügavale juuksekarva, toidab neid ja parandab keemilisest töötlemisest või kuumusest põhjustatud kahjustusi. Pantenool aitab säilitada juustes niiskust, andes volüümi ja sära. Samuti toetab see peanaha taastumist, soodustades tervete juuste kasvu.

    Need kolm koostisosa võivad pakkuda tasakaalustatud toitumist, taastamist ja kaitset tervete, tugevate ja läikivate juuste jaoks.

    Solid.O originaalkosmeetika:

    • Need on plastivabad
    • Nad ei raiska vett
    • Need on kompaktsed ja hõlpsasti transporditavad
    • on enam kui 90% looduslikud
    • Need on koostatud koostisainetest, mis lagunevad keskkonda kahjustamata
    • Need vähendavad jäätmeid ja neil on pikem säilivusaeg kui traditsioonilisel vedelal kosmeetikal
    • On silikoonivabad, parabeenivabad, sls-vabad ja naeltevabad

    Kogu Solid.O Original tootesari on valmistatud botaanilistest ekstraktidest ja väärtuslikest eeterlikest õlidest, mis nagu õrna sümfoonia noodid moodustavad looduslike koostisosade harmoonia, mis on meie tahke kosmeetika aluseks. Meie jaoks ühineb loodus tehnoloogiaga, teadus ja emotsioonid põimuvad, luues enneolematu sünergia.

    Solid.O Originali valimine tähendab oma vaatenurga muutmist ja otsust võtta omaks lugupidavam ja jätkusuutlikum eksistents isegi väikeste igapäevaste valikute puhul. Anname oma panuse planeedi kaitsmisse, pakkudes täiesti plastivabasid ja veejäätmeteta tooteid, mis on loodud traditsiooniliste asendama

    Sündete, mida kasutatakse nendes tahketes toodetes seebi asemel, soovitatakse tundliku naha ja isegi beebinaha puhastamiseks, kuna need on palju õrnemad ja nahasõbralikumad kui traditsioonilised seebid. Kuid pidage meeles, et sündeetides sisalduvad anioonsed pindaktiivsed ained võivad reaktiivsetes nahkades põhjustada sensibiliseerimisprobleeme. Sellegipoolest, kuigi sündeedid võivad osutuda väikese elanikkonnarühma jaoks ärrituse allikaks, on need kahtlemata palju soovitatavamad kui traditsioonilised seebid.

    Toote üksikasjad
    ABG7944

    Lisainfo

    Maht milliliitrites
    15
    Uus toode
    805181151273
    Ingredients
    Sodium Cocoyl Isethionate, Hydrogenated Vegetable Oil, Aqua (Water), Polyglyceryl-4 Laurate, Glycerin, Parfum (Fragrance), Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Linalool, Hydrogenated Ethylexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Panthenol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Argania Spinosa Kernel Oil*, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol. *From Organic Farming
    How to use

    Kasutamine

    Loputage vee all ja töötage mõni hetk käte vahel. Solid.O Original loob pehme ja õrna emulsiooni. Kandke see juustele nagu tavalist šampooni. Seda on lihtne maha loputada.

    Questions(FAQs)

    Reviews Reviews (0)

    Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
    Filter:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)