Kategooriad

Brändid

Bränd Müügil on 109 brändi

Kuvatud 61 - 109 kokku 109 tootest
  • Kosmart

    Kosmart kaubamärk – see on mitte ainult suurepärase kvaliteediga juuste aksessuaaride rida. Kosmart kaubamärk loodi, et vabastada iga naise kujutlusvõime ja aidata väljendada oma individuaalset ja ainulaadset stiili ja maitset. Kosmart kontseptsioon põhineb põhimõttel, et “ilu peitub väikestes detailides” ja see kaubamärk on pühendatud nende väikeste detailide loomisele, mis on valmistatud Prantsusmaal. beauty in the detailsKui soovite näha kogu tootevalikut, saate seda vaadata tootja lehelt: https://kosmart.eu

    2511 toodet

    View Products
  • La Riche

    La Riché Ltd ettevõte asutati 1981. aastal. Ettevõte on oma kõrgekvaliteedilise toodangu poolest tuntud kogu maailmas. Ettevõtte tootevalikusse kuuluvad poolpüsivad juuksevärvid ja tätoveerimiseks mõeldud tooted. Poolpüsivate juuksevärvide sarja täiendab šampoonide ja palsamite valik. OÜ Vitrina on La Riche ametlik esindaja Leedus.

     

    62 toodet

    View Products
  • Laboratorios Prady Normapiel

    Eksklusiivsete parfüümide tootja Hispaaniast - Laboratorios Prady Normapiel. Ettevõte on tegutsenud juba üle 30 aasta. Ettevõte paistab silma oma tehnoloogilise arengu ja kliendile suunatud kasuga - oma laboris (Molina de Segura, Murcia) loob see kõrgeima kvaliteediga Eau de Parfum, Eau de Toilette ja Parfum (kõrgeima kvaliteediga) parfüüme, mille koostises on eriti suur kontsentratsioon parfüümiõli, mistõttu "Parfum" tüüpi parfüümid püsivad eriti kaua. Ettevõte arendab, toodab ja pakendab oma tooteid ühes kohas - seega on neil võimalus pakkuda kõrge kvaliteediga parfüüme eriti madala hinnaga. Ettevõte toodab ka parfüüme teistele tuntud kaubamärkidele, mille hind võib sageli olla mitu või isegi mitu korda kõrgem kui tootjalt ostes, seega võite olla kindel, et selle tootja parfüüme ostes saate parima hinna ja kvaliteedi suhte.

    360 toodet

    View Products
  • Lendan

    Lendan (Hispaania) – professionaalsete juuksehooldustoodete tootja “piirideta”. Ideaalne loovatele ja täiuslikke tulemusi taotlevatele stilistidele ning kodukasutajatele. Ettevõte on tegutsenud juba 50 aastat ja see pikk loome- ja tööaeg on võimaldanud neil saada üheks juhtivaks juuksetoodete tootjaks turul. Lendan pöörab palju tähelepanu ja aega uute toodete arendamisele ning püüab pakkuda ainult kõige kõrgema kvaliteediga professionaalset juuksehooldust. Koos Lendan toodetega on lihtne ellu viia kõik ideed! Create without limits! Meie toodete loomisel mõtleme alati oma klientidele.

    187 toodet

    View Products
  • Lker

    Lker (Korea) on spetsialiseerunud küünekosmeetika ja -vahendite tootmisele. Ettevõte seab oma toodetele väga kõrged standardid, mistõttu on talle antud rahvusvaheline ISO9001 sertifikaat, mis kinnitab, et ettevõtte toodang on kõrgeima tasemega. VITRINA on Lker ametlik esindaja Leedus.

    120 toodet

    View Products
  • Loreal Professional

    L'OrŽal S.A. on Prantsuse isikliku hoolduse ettevõte, mille peakorter asub Clichys, Hauts-de-Seine'is ja registreeritud kontor Pariisis.

    86 toodet

    View Products
  • Matrix Professional

    MATRIX on juhtiv professionaalsete juuksehooldus- ja juuksevärvitoodete ettevõte Ameerika Ühendriikides, pühendunud salongiprofessionaalide arendamisele, pakkudes laia valikut juuksehooldus-, juuksevärvi- ja stiilitooteid.

    50 toodet

    View Products
  • MAYBELLINE

    Üle maailma tuntud dekoratiivkosmeetika kaubamärk asutati juba 1915. aastal. Selle kaubamärgi loomist inspireeris dünaamiline ja hingemattev New York – üks maailma olulisemaid moelinnu. MAYBELLINE edasijõudnud tehnoloogia ja uusimate moesuundade kombinatsioon võimaldab luua julget, stiilset ja linliku võlu täis kosmeetikat, mida võib leida enam kui 130 maailma riigi poodidest.

  • Millennium

    Millennium (Inglismaa).Juba15aastat on ettevõte töötanud ilutööstuse professionaalidega, püüdes mõista nende ja nende klientide vajadusi ning pakkuda kõrgeima kvaliteediga tooteid konkurentsivõimelise ja realistliku hinnaga. Millennium püüab pakkuda uusi, innovaatilisi tooteid, mis oleksid uute trendide esirinnas. Ettevõte pakub rohkem kui 900 toodet. Jaotusvõrk hõlmab rohkem kui40riiki Euroopas ja väljaspool seda. VITRINA on Millennium ametlik esindaja Leedus.

    111 toodet

    View Products
  • MULDREAM

    Professionaalne näohoolduskosmeetika liin Lõuna-Koreast. Kõrgeim kvaliteet ja parim hind otse allikast!

  • Nail Pillo

    Nail Pillo (Suurbritannia) Nailpillo ergonoomiline padi pakub kätele ja randmetele täiuslikku mugavust maniküüriteenuste ajal. Padja eriline kumerus annab kätele liikumisvabaduse maniküüriprotseduuride ajal. Valmistatud 100% spetsiaalsetest vahust, mis kohanevad käte kujuga. Sellel on eemaldatav kate, mis on antibakteriaalne, hingav, veekindel ja masinpestav kõrgel temperatuuril.

  • OOTD

    Professionaalne näohoolduskosmeetika liin Lõuna-Koreast. Kõrgeim kvaliteet ja parim hind otse allikast!

    17 toodet

    View Products
  • ORJENA

    Professionaalne kõrgeima kvaliteediga kosmeetika Lõuna-Koreast. Hoolikalt valitud, ohutud, uuenduslikud koostisosad, tõhusalt toimivad valemid – need on omadused, mis iseloomustavad ORJENA K-POP kosmeetikatootjat.

    94 toodet

    View Products
  • ORLY

    Orly (USA). Ettevõtte asutamine 1975. aastal muutis oluliselt küünte hooldusvahendite tööstuse olukorda. Orly avastas selles valdkonnas lünga ja täitis selle uute toodetega, mis aitavad lahendada kõiki maniküürijatele ja nende klientidele tekkivaid probleeme. Kolmekümne kuue aasta jooksul on ettevõte loonud rohkem kui 26 preparaati ja rohkem kui 150 tooni. Hetkel võib Orly tooteid leida üle kogu maailma kohalike turustajate kaudu. VITRINA on Orly ametlik esindaja Leedus.

    369 toodet

    View Products
  • Panda

    Panda (Poola). Kompanii toodab mööblit ilusalongidele. VITRINA on Panda ametlik esindaja Leedus.

  • Parisienne Italy

    Professionaalne juuksekosmeetika tootja Itaaliast

  • PBS

    Professional Beauty Systems (PBS) Ühendkuningriik - toodab ja tarnib kõrgeima kvaliteediga juuste ja ilu tooteid juba üle 20 aasta. Ettevõttel on 5600 ruutmeetri suurune tehas ja jaotuskeskus Ühendkuningriigis, kus asuvad ka laborid ja teadus- ning arenduskeskused. See dünaamiline ettevõte on spetsialiseerunud uuenduslike ilu- ja juuksehooldustoodete loomisele professionaalsele tööstusele. Nende põhjalik teenus hõlmab kõiki valdkondi alates kaubamärgi, valemi ja pakendi kontseptsioonist kuni tootmise ja lõpptoodete tarnimiseni. Pikk tegutsemiskogemus koos oskusega tuvastada turge tähendab, et nad suudavad kohandada toote omadusi vastavalt kliendi nõudmistele konkreetsele turu demograafiale; tabada lõpptarbijate vajadusi ja luua lojaalsust nii tootele kui ka kaubamärgile.

    16 toodet

    View Products
  • PRADY

    Kõrgekvaliteedilised parfüümid ja kodulõhnad Hispaaniast (Murcia)

    91 toodet

    View Products
  • Proraso

    PRORASO – Itaalia habemeajamisbränd nr 1, mille sortimenti kuuluvad habemeajamis- ja hooldusvahendid. 1948. aastal itaallase Piero Martelli asutatud PRORASO bränd muutis habemeajamise meeldivaks igapäevaseks rituaaliks ja sellest sai kvaliteedi garantii habemeajamise ajaloos. Et rahuldada iga mehe vajadusi, on PRORASOl mitmeid tootesarju, millel on ainulaadsed omadused ja lõhnad. GREEN – klassikaline sari, mis on rikastatud eukalüpti ja mentooliga. Roheliste sidrunite ja õunte lõhnaga WHITE sari on mõeldud tundlikule nahale. RED sarja koostisosad – sheavõi ja sandlipuu – pehmendavad habet ja nahka. BLUE sari eristub muskuse ja merevaigu aroomi ning intensiivselt niisutavate koostisosadega – aloe vera, E-vitamiin ja lagrits.

  • QURET

    Professionaalne näohoolduskosmeetika liin Lõuna-Koreast. Kõrgeim kvaliteet ja parim hind otse allikast!

    16 toodet

    View Products
  • Reuzel

    Reuzel. Kirjutatakse Z-ga. Hääldatakse keskmise sõrmega. Nagu iga hea lugu, algab see ühes allees. Kaks meest, kes armastavad juuksuritööd. Stiilselt joobes. Ja rock 'n rolli, kustom-kultuuri ning Rotterdami töölisklassi eetika mõju all uppumas.

  • Revlon Professional

    Alates 1930. aastatest on Revlon toonud ilu ja glamuurini julgeid värve, alates esimesest küünelakist kuni tänapäeva ikoonilise Super Lustrousª huulepulgani.

    13 toodet

    View Products
  • ROOTREE

    Professionaalne näohoolduskosmeetika liin Lõuna-Koreast. Kõrgeim kvaliteet ja parim hind otse allikast!

  • Salerm

    Salerm (Hispaania).Ettevõte on tegutsenud üle50 aasta ja täna on Salerm Cosmetics üks tähtsamaid Hispaania ettevõtteid ilu ja juuksehoolduse valdkonnas. Ettevõte võib uhkustada oma teadus- ja arenduslaboriga, mis võimaldab püsida teadusuuringute ja uute kosmeetiliste valemite loomise esirinnas. Hetkel tegutseb ettevõte viiel kontinendil ja on avanud üle 30 haru suurlinnades nagu New York, Frankfurt, Moskva, Milano ja Mehhiko. Ettevõtte stilistide akadeemia asub Barcelonas. Salerm Cosmetics kaubamärk hõlmab laia valikut tooteid, mis on mõeldud juuksekosmeetika protseduurideks ja modelleerimiseks ning rahuldavad professionaalsete stilistide ja nende klientide vajadusi. VITRINA on Salerm Cosmetics ametlik esindaja Leedus.

    640 toodet

    View Products
  • Schwarzkopf Professional

    Schwarzkopfi bränd on juuksekosmeetika bränd, mis on esindanud kvaliteeti, asjatundlikkust ja innovatsiooni üle 120 aasta. Schwarzkopf naudib tarbijate täielikku usaldust.

    67 toodet

    View Products
  • 0 toodet

  • SOHYO

    Sohyo harjad on valmistatud kõrgeima kvaliteediga toorainest. Sobivad suurepäraselt nii koduseks kui ka professionaalseks kasutamiseks ilusalongis. Kõik Sohyo harjad on valmistatud Prantsusmaal.

    11 toodet

    View Products
  • SOLIDO ORIGINAL

    Originaalne "kuiv" ehk teisiti nimetatud "kõva" kosmeetika Itaaliast.

    37 toodet

    View Products
  • Solingen

    Niegeloh (Saksamaa). Ettevõte asutati 1936. aastal, alustades kääride tootmisega. Praegu on see üks olulisemaid maniküüri- ja pediküüritööriistade tootjaid Saksamaal. Niegeloh asub Solingen piirkonnas, mis on tuntud oma kvaliteetsete metallist tööriistade poolest. Ettevõtte toodetud maniküürikomplektide mitmekesisus sobib igale maitsele. Komplektide ümbrised on valmistatud ehtsast nahast ja tööriistad kõrgeima kvaliteediga terasest. Toodete kõrge meisterlikkus tagab nende pikaealisuse. VITRINA on Niegelohi ametlik esindaja Leedus.

    107 toodet

    View Products
  • Swarovski

    Swarovski ettevõtte (Austria) asutas Daniel Swarovski (1862-1956), kes leiutas ja patenteeris seadme, millega sai lõigata kristalle. Selleks, et see masin töötaks veega toodetud elektrienergia abil, kolis Daniel Swarovski koos kogu perega Tirooli väikelinna, kus pandi alus tema kristallitootmise ajastule. Oma piiramatute kasutusvõimalustega on Swarovski kristallielemendid tänapäeval ühed huvitavamad, mitmekülgsemad ja atraktiivsemad viisid kodu, moe või elustiili aksessuaaride muutmiseks ainulaadseteks säravateks kaunistuselementideks.

     

    UAB Vitrina on volitatud ametlik Swarovski kristallielementide esindaja Leedus.

    122 toodet

    View Products
  • TAU STERIL

    Tau Steril (Itaalia). Ettevõte asutati Fino Mornascos 1964. aastal. Ettevõte loodi käsitööettevõttena, tol ajal ilma algkapitalita, kaugel tehnoloogilistest uuendustest. Algul rahuldas TAU STERIL ainult kohaliku turu vajadusi, kuid hiljem, kui toimusid suured muutused tehnoloogiasektoris, hakkas ettevõte spetsialiseeruma steriliseerimisseadmete tootmisele. Nende valmistatud seadmed said väga kuulsaks oma kvaliteedi ja hinna tõttu. Nende toodang on populaarne isegi Kaug-Idas ja Aafrika riikides. TAU STERIL osaleb pidevalt erinevatel näitustel, mis on pühendatud ilu- ja tervisetööstusele. Ettevõtte peamine eesmärk on pidevalt oma toodangut täiustada, et rahuldada tänapäeva meditsiini ja ilu tööstuse töötajate vajadusi.

  • Ten Image

    Professionaalne kosmeetika Hispaaniast

    80 toodet

    View Products
  • TENZERO

    Professionaalsed näokosmeetikatooted, mis on valmistatud arenenud Lõuna-Korea tehases

    24 toodet

    View Products
  • TIGI Professional

    PROFESSIONAALNE. PERSONAALNE. TÄIUSLIK Bränd, mis on loodud just sinu ja sinu salongi jaoks, TIGI Copyright pakub loomingulist kohandatavat lahendust eritellimusel juuksevärvi ja isikupärastatud hooldusteenuste jaoks.

    48 toodet

    View Products
  • TMT Milano

    Professionaalne juuksekosmeetika Itaaliast

    121 toodet

    View Products
  • Valera

    Valera (Šveits). Kompanii toodab kvaliteetseid elektriseadmeid juustele ja küüntele juba alates 1955. aastast. Valera fööne, juuksetange, küüneviilijaid ja tööriistu toodetakse oma tehases, mis asub Šveitsis - see tagab toodete eriti kõrge kvaliteedi. Valera Professional seadmed vastavad isegi kõige rangematele rahvusvahelistele regulatsioonidele ja standarditele.

    140 toodet

    View Products
  • Viba professional

    Professionaalne kosmeetika Itaaliast

  • Vines Vintage

    Vines Vintage (Ühendkuningriik) see bränd pakub oma tootesarjas täisvalikut meeste hooldusvahendeid. Nende toodete tootmine on inspireeritud meeste juuksurite traditsioonidest ning tulemus on kõik see, mida näete – autentsed tooted, mille välimus ja pakend vastavad nende vaatele meeste moele. Seetõttu on VINES VINTAGE bränd nii kiiresti populaarsust kogunud üle kogu maailma ja üha rohkem meistreid valib nende tooteid. UAB VITRINA on ametlik esindaja Leedus.

    14 toodet

    View Products
  • WAHL

    Professionaalsed juukselõikusmasinad

    50 toodet

    View Products
  • Wako

    Professionaalsed tooted juuksuritele Jaapanist

    0 toodet

  • Wella Professional

    Wella asutati 1880. aastal Franz Ströheri poolt, kes oli juuksur Saksimaalt, Ida-Saksamaalt. Algselt valmistas ettevõte tülli, mida kasutati parukate valmistamiseks.

    81 toodet

    View Products
  • Wimpernwelle

    Wimpernwelle (Saksamaa) - maailmatasemel tootja, kes pakub kõrge kvaliteediga tooteid, sealhulgas kulmu- ja ripsmevärve, kauakestvaid ripsmekoolutajaid, ripsmetušše, ripsmepalsameid ning sädelevate varjudega lauvärve.

    26 toodet

    View Products
  • YEPRE

    Professionaalne näohoolduskosmeetika liin Lõuna-Koreast. Kõrgeim kvaliteet ja parim hind otse allikast!

Kuvatud 61 - 109 kokku 109 tootest
Close