Tarnijaid pole

    • Uus

    Salerm 21 BI-PHASE pack

    0 1 2 3 4
    5/5 - 1 reviews

    View ratings
    0 1 2 3 4 0
    0 1 2 3 0 0
    0 1 2 0 1 0
    0 1 0 1 2 0
    0 0 1 2 3 0
    Add Review View Reviews
    R574622
    Salerm 21 BI-PHASE juukseid taastav, niisutav ja kaitsev komplekt
    22,23 €
    Kogus

    Postikulud (United States)

    Post:

    7,00 €6 - 20 tööpäeva

    Fedex (preferred) or TNT:

    20,00 €4–10 tööpäeva

    TNT (preferred) or Fedex:

    40,00 €4–10 tööpäeva

    Kirjeldus

    Salerm 21 šampoon

    Püsiv šampoon kuivadele ja kahjustatud juustele, mis vajavad pidevat hooldust. Intensiivne juuste parandamine hüaluroonhappega.

    Palssuv šampoon ideaalne kuivadele ja kahjustatud juustele, mis vajavad täiendavat hoolt. Selle koostis parandab juukseid sügavuti, pestes neid õrnalt, austades peanaha loomulikke omadusi. Salerm 21 šampoon toidab, elustab ja tihendab juukseid, muutes need pehmemaks, tugevamaks ja paranenud. Siidproteiinide, E-vitamiini ja pantenooliga.

    • Ülimalt niisutav.
    • Soojuskaitse.
    • Siidiproteiinid.
    • Kohe tulemus.

    Parandab, puhastab ja niisutab juukseid sügavuti. Maksimaalne niisutus kuivadele ja kahjustatud juustele. Toidab, taaselustab ja tihendab juukseid. Niisutab ja tasakaalustab peanahka. Tugevdab juuste noorendamist. Stimuleerib naha uuenemist.

    Kanna väike kogus šampooni niisketele juustele. Emulgeerige õrna massaažiga. Loputama. Korrake rakendust. Loputage hoolikalt leige veega ja kujundage nagu tavaliselt.

    Salerm 21 kahefaasiline

    Kahefaasiline pihusti kauakestva päikesefiltriga. Kaitseb juuksekiudu ja juuksevärvi välismõjude eest. Kaitse ja niisutamine. 

    Salerm 21 Bi-Phase on loodud spetsiaalselt selleks, et kaitsta juuksekiude päikesekiirguse, kloori ja salpeetri eest, samal ajal kohendades, puhastades ja parandades juukseid tervete, läikivate ja kortsudeta. vaata.

    Selle uuendusliku kahefaasilise valemiga pihustusvorming tagab kahekordse efekti ja kauakestva UV-filtri. 1. faasis kaitseb see tänu keratiini koostisele juuksekiudu, pikendab värvi kestust, lisab läiget ja heledust ning hoiab ära kardetud kollakad toonid. 2. faasis konditsioneerib, parandab ja lahti harutab see koheselt. See eemaldab ka särisemise, kaitseb juukseid kloori ja salpeetri eest ning takistab soolade ja metallide uuesti ladestumist.

    • Kaitseb juuksekiudu ja värvimist.
    • Pakub sära ja heledust.
    • Kollastumise vastane toime.
    • Konditsioneerimine, parandamine ja lahtiharutamine.
    • Kaotab kardetud särisemise.
    • Kaitse kloori ja salpeetri eest.
    • Parandab juuksetulemusi.

    Tundstab, parandab ja harutab koheselt pehmed, läikivad ja kräsuvabad juuksed. Toimib päikesekaitsena juustele päevasel ajal või eriti rannas ja basseinis.

    Detangler ja palsam: loksutage enne iga kasutuskorda ja pihustage juustele, eelistatavalt niisketele. Ärge loputage välja.

    Juuste päikesekaitsekreemina: pihustage ohtralt kuivadele või märgadele juustele enne rannas või basseinis päikese käes viibimist ja selle ajal.

    Toote üksikasjad
    R574622
    Uus toode
    842028206378
    How to use
    Kanna väike kogus Salerm 21 BI-PHASE šampooni niisketele juustele. Emulgeerige õrna massaažiga. Loputama. Korrake rakendust. Loputage hoolikalt leige veega. Seejärel kasutage Salerm 21 BI-PHASE jäetavat palsamit: Lahutaja ja palsam: loksutage enne iga kasutuskorda ja pihustage juustele, eelistatavalt niisketele. Ärge loputage välja. Päikesekaitsena juustele: pihustage ohtralt kuivadele või märgadele juustele enne päikese käes viibimist rannas või basseinis ja selle ajal.
    Questions(FAQs)

    Reviews Reviews (0)

    Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
    Filter:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)