Tarnijaid pole

    • Uus
    • −20%

    WONDER NOURISHING RESTRUCTURING CONDITIONER, 300 ML

    0 1 2 3 4
    5/5 - 1 reviews

    View ratings
    0 1 2 3 4 0
    0 1 2 3 0 0
    0 1 2 0 1 0
    0 1 0 1 2 0
    0 0 1 2 3 0
    Add Review View Reviews
    FA1076274
    Ümberkujundav hooldusvahend, toidab, muudab juuksed pehmeks, kergesti hallatavaks ja läikivaks.
    7,62 €
    6,10 € Salvesta 20%
    Kogus

    Postikulud (United States)

    Post:

    13,60 €6 - 20 tööpäeva

    Fedex (preferred) or TNT:

    40,00 €4–10 tööpäeva

    TNT (preferred) or Fedex:

    40,00 €4–10 tööpäeva

    Kirjeldus
    Restruktureeriv hooldusvahend - pehmust ja sära. Toitev ja restruktureeriv toime, ilma juukseid raskendamata. Distsiplineerib ja kontrollib juukseid, jättes need raskusteta, pehmeks, kergesti hallatavaks ja läikivaks. PLUS - erakordne pehmus ja sära. Loputamata koostis IDEAALNE - väga kuivadele, käharaid ja töödeldud PAKSUDELE juustele . Ka etnilistele juustele AKTIIV - detanguleeriv ja pehmendav. TULEMUS - pehmed ja läikivad juuksed KOHE TOIMIMINE Leave-In Conditioner: - Ideaalne väga käharate ja kuivade juuste jaoks. Sobib ka etnilistele juuksetüüpidele - Väga kõrged kosmeetilised omadused: muudab juuksed ilusamaks ja säravamaks - Leave-in koostis kaitseb juukseid, kui neid sirgendajaga stiliseeritakse Wonder Uus alambränd, mis tugevdab kaubamärgi PROFESSIONAALNE POSITSIOON. Valik parimate tulemustega tootesarjadest, mis on realiseeritud UUDE FORMULAADIDE ja UUE PAKENDIGA. - EXTRA CARE - 100% VEGAN VORMELID - RIKKALIKUD TEKSTUURID Põhjused, mis viivad kuivadele kuni kuivadele ja käharaid juukseid: - SCALP - naha kuivus, mis seejärel kandub paratamatult edasi ka pikkustele ja otstele. - KEEMILISED TÕRVED - need muudavad juuste lipiidide ja valkude struktuuri. - AGE - nahk kaotab toonuse ja sära, juuksed muutuvad tuhmiks, elutuks ja kuivaks. - TERVIS - stress, ebaregulaarne unetsükkel, vale toitumine. Kõik see peegeldub juustele, muutes nende loomulikku pehmust ja sära. - ÜMBRUS - meid ümbritsev keskkond on üha enam saastunud raskemetallide sisaldusega õhus. - JUUKSTEHOOLDUS KODUS - mitteprofessionaalsete toodete kasutamine, eriti kodus meie igapäevaelus. Juuksed vajavad rohkem: - Erilist hooldust - Pehmust - Heledust Wonder Nourishing line - Toidab ja niisutab kuivi, säbrulisi ja töödeldud juukseid. - EXTRA CARE toime pikkustele ja otstele. Ideaalne liin kuivadele, käharaid ja töödeldud juustele. Selle spetsiaalne ultra õrn koostis puhastab kohe ja annab kohese niisutuse, ilma neid raskendamata. - Pehmed ja säravad juuksed - Täielik valik UUTE TOOTEDEGA - Vegan Rikastatud kakaovõiga, millel on toitvad ja emoleerivad omadused. KAKOOBUUDI - EKSTRA TOITEV TOIME - EKSTRA NIISUTUS Kakaovõi on toode, mis koosneb kakaoubadest saadud rasvade segust. See on väga tõhus juuste hooldamiseks: taastab elujõudu, pehmust ja kaitseb. Seda soovitatakse eriti lokkis, kuivadele juustele või kahjustatud juukseotstele. TAASKASUTATUD PLASTIST 50% NATURAALSUS 85% BIOLAGUNEVUS 85% IMELINE HOOLDUSVAHEND - Erinevad konditsioneerimisomadused erinevatele juuste vajadustele - Hooldusvahend: juuste lahti harutamiseks - Mask: toidab ja niisutab - Hooldusvahend: käharate, kuivade ja etniliste juuste jaoks. - Piimaspreid: niisketele juustele hooldavaks toimeks; kuivadele juustele helendavaks ja pehmendavaks toimeks. - EXTRA HOOLDUS tänu kakaovõile
    Toote üksikasjad
    FA1076274

    Lisainfo

    Maht milliliitrites
    300
    Uus toode
    800827776274
    Ingredients
    Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), C11-15 Pareth-5, C11-15 Pareth-9, Ethylhexylglycerin, Acetic Acid, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Trideceth-10, Citric Acid, Theobroma Cacao Seed Butter (Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter)
    How to use
    Pärast šampooniga pesemist kanna rätikukuivadele juustele puhastatud palsamit ja stiliseeri neid nagu tavaliselt. Ärge loputage maha.
    Questions(FAQs)

    Reviews Reviews (0)

    Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
    Filter:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)