Tarnijaid pole

    • Uus

    ORJENA TEA TREE CICA FACIAL TONER, 250ml

    0 1 2 3 4
    5/5 - 1 reviews

    View ratings
    0 1 2 3 4 0
    0 1 2 3 0 0
    0 1 2 0 1 0
    0 1 0 1 2 0
    0 0 1 2 3 0
    Add Review View Reviews
    WNOR040
    Toonik teepuu- ja CICA ekstraktidega, parandab naha pH-tasakaalu, Korea
    16,12 €
    Kogus

    Postikulud (United States)

    Post:

    7,00 €6 - 20 tööpäeva

    Fedex (preferred) or TNT:

    20,00 €4–10 tööpäeva

    TNT (preferred) or Fedex:

    40,00 €4–10 tööpäeva

    Kirjeldus
    Selge ja pehme viskoossusega tooner. Vitaliseeri oma tundlikku nahka teepuu ja CICA abil. Omadused: - Parandab naha pH-tasakaalu - Kiire naha lõdvestamine - Kontrollib liigset rasu eritumist - Mugav niisutav - Põletikuvastane Kasu: parandab kahjustatud nahka; niisutab; muudab naha terveks. Uus rahustav mehhanism, mis taastab naha rikutud pH-tasakaalu. Peamised koostisosad: - CICA ekstrakt - Teepuuõli - Sophora Japonica ekstrakt - Madecassocide - Adenosiin - Pantenool Roheline viitab tasakaalule ja hubasusele, kuna see on spektri keskel olev värv. Inspireerituna rohelise pildist, sisaldab The Green lineup CICA-d (Centella Asiatica), madecassosiidi, pantenooli ja teepuud, mis tervendavad kahjustatud nahka. Oleme kasutanud mugavat annustamisvormi, et see imenduks paremini ärritunud nahale, hoides naha tervena. 1. Põletikuvastane ja antioksüdant CICA + Madecassoside CICA ("Tiigrirohi") on tuntud oma haavaparandusjõu poolest ja tänapäeval kasutatakse seda tundliku naha puhul selle põletikuvastase ja rahustava toime tõttu. Rahustab punast ja tundlikku nahka. Stimuleerib kollageeni sünteesi ja kiirendab naha taastumist. 2. Taastab kuivusest ja välistest teguritest põhjustatud nahakahjustused Sisaldab pantenooli, mis aitab kaasa naha taastumisele ja niisutamisele. Parandab põhimõtteliselt naha niisutust. 3. Teepuu hämmastav rasu kontrolliv võime Teepuuõli auru rafineerimisprotsessist tapab tõhusalt mikroobe ja strianghendab aknele kalduvat nahka. 4. Sisaldab adenosiini, mis suurendab naharakkude elujõulisust ja naha elastsust Adenosiin, mis on tugev põletikuvastane aine, sisaldub nahahoolduse eeliste, nagu naha immuunsuse parandamine ja põletikuvastane toime. Teepuu ekstrakt - Kiiresti rahustav, niisutav - Pooride ahenemine - Antibakteriaalne - Tõhus viis aidata probleemidele kalduvat nahka Pantenool - Muutub pärast naha kaudu imendumist B5-vitamiiniks - Lõdvestab ärritunud nahka - Tugevdab nahka - Parandab kudede niisutust - Niisutab kuiva nahka Sophora Japonica ekstrakt - Peatab verejooksu ja ravib haavu - Kaitseb nahka allergeenide ja ärrituse eest - Leevendab nahapõletikku - Paneb naha tundma end mugavalt Soovitatav: - Tundlikule nahale - Väsinud nahk, mis vajab pH-tasakaalu - tuhm nahk, millel on plekid - Kuivale nahale, mis vajab rahustavat toimet - Nahk, mis vajab säravat elujõudu - Nahk, mis vajab vähe ärritavaid valgendavaid tooteid.
    Toote üksikasjad
    WNOR040

    Lisainfo

    Maht milliliitrites
    120
    Uus toode
    880944328485
    Ingredients
    Water, Glycerin, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Sophora Japonica Fruit Extract, Madecassoside, Asiaticoside, Adenosine, Allantoin, Panthenol, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, C12-14 Pareth-12, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Sorbitan Isostearate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Propanediol, Disodium EDTA, Fragrance
    How to use
    Nahahoolduse sammud: 1. Tooner 2. Seerum 3. Emulsioon 4. Kreem Kandke sobiv kogus nahale ja patsutage õrnalt. Jätkake oma igapäevase nahahooldusrutiiniga.
    Questions(FAQs)

    Reviews Reviews (0)

    Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
    Filter:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)